martes, 2 de marzo de 2010

Editorial Rols, 2 de març

La crisi econòmica ha canviat moltes coses: fins i tot els rols d’homes i dones dins i fora de casa. Un estudi d’Adecco, l’empresa de contractació temporal, diu que més de 100.000 mestresses de casa van sortir de les llars l’any passat per buscar feina. Si a casa hi ha menys diners, tothom ha d’aportar la seva ajuda per sobreviure.

I al contrari, 42.000 homes van tornar a casa seva per dedicar-se a tasques domèstiques. Si et quedes a l’atur, encara que siguis home, potser el més intel•ligent és aprofitar aquest temps per dedicar-lo a la família i estalviar també despeses en cangurs, activitats extraescolars o assistentes. Encara més, els joves han de retardar l’edat d’iniciar-se al mercat laboral i molts segueixen estudiant mentre no troben feina.

Aquestes xifres són bones si al final, quan sortim de la crisi, aquestes dones poden triar lliurement entre quedar-se a casa o treballar; si aquest homes poden trobar feina, si volen; i si aquests joves aprofiten que saben més per trobar millor feina.
No hay mal que por bien no venga!

No hay comentarios:

Publicar un comentario