martes, 2 de febrero de 2010

Editorial Xarxes, 2 de febrer

El nombre d’usuaris de xarxes socials a Espanya s’ha doblat en els darrers temps però el percentatge d’abandonaments és de gairebé el 50%. O sigui, que com passa a d’altres aspectes de la vida, ens apuntem en massa a estar connectats amb d’altres persones però ens cansem de seguida i la meitat ho deixem.
Aquestes són les dades de The Cocktail Analysis, una agència d'investigació i consultoria estratègica especialitzada en les noves tecnologies que ha fet una enquesta a 1600 persones.
Trenquem aquesta dinàmica. Participeu a l’emissora municipal i els vostres comentaris i les vostres opinions formaran part del programa.
Ràdio Rubí té aquesta presència a la xarxa: al seu web radiorubi.fm; a través dels correus dels programes, el d’aquest lavidacontinua@ajrubi.es i amb grups i perfils de l’emissora al facebook amb més de 700 amics associats.
Així en l’edició 1-1-1-1 mil cent onze us demanem que feu servir aquestes formes d’interacció, que aprofiteu que podeu fer la vostra ràdio, participar i opinar de forma lliure i democràtica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario